vineri, 26 septembrie 2008

GUITAR ZERO

Inspirat de cel mai tare joc al gastii marti va invit la un show nou la URBAN Cafe.O sa cant,o sa povestesc,o sa ne distram.Mai mult voi.
O sa incerc sa incep mai devreme adica pe la 20 ca sa termin pana cand incepe meciul.Ar fi bine sa va adunati mai devreme.
Inainte de show am pregatit un warm up surpriza.
Pentru rezervari:0721722552.Vali

The Women

Un ocean de estrogen.Pierdut in valuri de haine,parfumuri si posete.Ametit de discutiile despre haine,pantofi,parfumuri si posete.
Nu mi-am dorit vreodata mai mult ca la acest film sa apara macar un fir de barba,macar o mana paroasa care sa tina o bere,macar o tuse din camera cealalta.Macar o umbra.
Un proiect interesant:un film in care nu apare nici un barbat.Senzatia femeilor cred ca era aceea de lume perfecta.Senzatia mea a fost ca vedem un film SF de dragoste.
Un film cu femei,despre femei dar mai ales numai pentru femei.

luni, 22 septembrie 2008

Vineri 3 oct in KING'S PUB,Brasov

Prieteni vineri vin in orasul meu preferat.Am atatea amintiri si sunt multe de spus.Multe de ras.Am acolo prieteni dragi pe care sper sa-i vad la mesele din fata si alaturi de care dupa show-ul care va incepe la ora 21 sa ma distrez la KING'S PUB in continuare pentru ca este seara RETRO.
Abia astept sa ne vedem

Marti la Urban Cafe

Gata vacanta.Gata filmarile-o sa vedeti voi despre ce vorbesc.Mi-a fost greu fara stand up mai exact fara publicul din Urban alaturi de care am ras de atatea ori si am trecut prin multe in acest an.
Dupa ce o sa fac cateva show-uri gen "Daca doriti sa revedeti" in octombrie o sa vin cu unul nou.
Am schimbat si ora de incepere respectiv 20 pentru ca voi sa ajungeti direct de la joburi-ma gandesc ca o ora-doua sunt de ajuns ca sa ajungeti de oriunde pana la cladirea de langa biserica Armeneasca.Asta daca aveti joburi.Daca nu pur si simplu veniti mai devreme.
De asemenea pentru rezervari si alte detalii trebuie sa sunati la 0721722552 si o sa va raspunda Vali.Sper.
Va astept in fiecare marti la ora 20 inainte de meciul de Champions League care nu va avea nici o legatura cu spectacolul dar care va putea fi urmarit dupa show.