luni, 27 octombrie 2008

Duminica la Club Spice

Din 2 noiembrie ma gasiti in fiecare duminica la Club Spice(Calea Victoriei 21-23) unde voi face alt show in fiecare saptamana.Va astept cu drag incepand cu ora 20.Intrare 20 ron.Pentru rezervari sunati la 021 3120136

Stand Up Cafe la HBO

Cum vi s-a parut?

joi, 23 octombrie 2008

Urban Cafe

In fiecare marti ma gasiti la Urban Cafe.In fiecare marti fac un numar nou sau macar diferit.In fiecare marti se aduna lume multa,prieteni,cunoscuti...In fiecare marti se rade in hohote.In fiecare marti trebuie facute rezervari pentru ca locul e mic,intim si intra maxim 50 de persoane.Martea trecuta au fost 80.In fiecare marti va astept incepand cu ora 20.In fiecare marti e cu intrare.Doar 10 lei.In fiecare marti simt ca traiesc.Pentru rezervari sunati-l pe Vali:0721722552

duminică, 19 octombrie 2008

Maturatori de praf de stele

Actorii au grija de vise:visele lor,ale celui care a scris si ale celor care asculta,ale celor care vad.Ei au grija ca oamenii sa viseze.Ei au grija ca si cei care nu stiu ca pot visa macar sa invete.
Actorii sunt cei mai frumosi maturatori de praf de stele.


Gheorghe Dinica - Sunt vagabondul vietii mele
Asculta mai multe audio Muzica »

miercuri, 15 octombrie 2008

Ultimii oameni muritori

Am vazut aseara pe National Geographic ca suntem ultimii oameni muritori.In viitor se vor extrage celule stem si vor exista nano roboti care vor repara ce se strica in organism.Ce n-as da pentru un nano robot de-asta sa-mi pape pietrele astea din rinichi care imi provoaca o durere surda.Asta pana va trebui sa le elimin.Atunci o sa fie cu durere oarba.
Ideea e ca astia care vin o sa traiasca pana cand se plictisesc.Va dati seama ce frumos?Sute de ani de deziluzii,de lupta pentru mai bine,de inceputuri si sfarsituri...
WHO WHANT'S TO LIVE FOREVER?

marți, 14 octombrie 2008

Nu meseria,tara e gresita!!!

A mai murit un actor in Romania.Unul strain si interesant.Fiul lui Depardieu.Au murit atatia actori in ultimul timp ca am crezut ca meseria e de vina.E o meserie grea,care te consuma,plina de incertitudini si nereusite care te darama.Dar nu meseria i-a omorat pe oamenii astia ci tara asta mica cu problemele ei mari.
De ce a murit Depardieu?Era bolnav si a filmat in conditii grele.Dar poate mai avea o sansa daca ambulanta romaneasca nu-l ducea la un spital romanesc mic si fara dotari.
Pacat!!!

112

112 apel de urgenta.URGENTA.am asteptat 4 ore salvarea noaptea trecuta.am zis ca asa e mai bine sa chem salvarea si sa nu ma internez.stiu ca aveam niste banale pietre la rinichi dar in astea 4 ore m-am urcat pe pereti de durere.cand a venit doctorul mi-am dat seama de ce intarzie salvarea.mi-a exlicat in 45 de minute de cate tipuri sunt pietrele la rinichi,ce trebuie sa beau,cum trebuie sa respir...greu de tot.ar trebui sa fie ca la taxi.sa suni si aia sa-ti spuna ca nu are masina si sa suni si tu ca omul la BGS sau la PULS poate ai sanse mai mari sa vina mai repede.daca e o piatra mare si reusesc s-o recuperez mi-o pun intr-un inel sa-mi aminteasca de noaptea asta.

luni, 13 octombrie 2008

Despre delfini

Voua nu vi se pare ca delfinii sunt un fel de rechini gay?

joi, 9 octombrie 2008

HBO

Pe 25 octombrie se va difuza prima productie originala HBO Romania care se numeste "Stand Up Cafe".Primul episod este cu mine de la ora 22 si al doilea cu trupa ESUA de la 22.30.In fiecare luna se va difuza cate un episod cu durata de 30 de minute.In seara premierei sunt 2 episoade pentru ca cei de la HBO sunt generosi.In primul meu episod va invit sa radeti de nuntile la romani si de filmele porno.Vizionare placuta.

punchline.ro

Daca va place sa mergeti la stand up comedy puteti intra pe acest nou site punchline.ro unde sunt toti cei care fac acest gen si unde gasiti articole,discutii si calendarul evenimentelor tuturor trupelor.

luni, 6 octombrie 2008

Stand Up weekend

Vineri am avut la Brasov in King's Pub unde a fost exact cum trebuia sa fie.Prieteni vechi,lume multa si buna,oameni curiosi nu furiosi,deschisi si pozitivi.Dimineata m-a prins la Nicoli la o pizza rulata si un pahar cu vin.Aaa...si discutii lungi si frumoase.
Luni venea Deko in Tequila si imi parea rau ca nu raman ca sa-i vad si pe ei asa ca sambata seara daca tot m-am intors in Bucuresti l-am luat pe Boby de-o aripa si am fost la Deko.Era Trupa Cealalta si din 3 erau doar 2.Din pacate pentru ei publicul a taxat asta.Pacat.
Am zis sa vad si trupa de baza asa ca aseara am fost la Deko.Iar.Am vorbit cu Teo si Vio pana pe la 1 dimineata.Ideea e ca suntem pe aceeasi lungime de unda si avem toti cam acelasi profil.Imi plac oamenii cu care ai ce sa vorbesti si care au ce sa invete unii de la altii.
Marti am eu la Urban Cafe unde probabil o sa vina ei iar miercuri ma duc la ei la improvizatie dupa care mergem la petrecerea din Twice.
In timp ce scriam mi-am dat seama ca stand up-ul mi-a devenit un mod de viata.Asta e viata mea.
Stand up weekend?Nu.Stand up life.

duminică, 5 octombrie 2008

ZET

Daca eram in America sigur facea cineva un reality show despre restaurantul Zet.De ani de zile este singurul loc unde artistii si oamenii de toate felurile mananca noaptea.Ca sa va faceti o idee aseara erau:Nae Caranfil,Ogica si Magda,Dan Bursuc& Co. si multi altii.
Unde mai gasesti o asa combinatie?

joi, 2 octombrie 2008

Apa Sambetei

Daca toate se duc pe apa Sambetei de ce noi oamenii nu facem un baraj undeva,un lac de acumulare sa mai recuperam din ele?

miercuri, 1 octombrie 2008

DESPARTIRI

Prea multe despartiri in ultimul timp.Pacat!!!