miercuri, 15 iulie 2009

Cum e mai bine?

Sa povestesti toate tampeniile care se intampla in viata ta pe blog,toate gandurile sau numai ce e important?Sau ce ti se pare tie important?Daca nu scrii zilnic ceva nu te mai urmareste lumea dar eu prefer sa scriu numai atunci cand am ceva de spus.De exemplu unde o sa puteti sa ma vedeti din toamna.Dar nu acum.La toamna.

5 comentarii:

iulineaţa spunea...

si io ma gandeam zilele astea, e aiurea, blogu` e ca un jurnal p care ori ti l citeste careva ori nu. bine, daca esti famous...

hai pe la arad:) au mai venit si deko si the jockers ... bine personal as vrea sa vina billy connolly...dar team vaz la hbo si chiar ai fost ok ... asa ok ca ma gandesc ca si daca scriam cv nasol despre u imi publicai commentu` daca se baza p un argument concret...

bafta...esti printre putinii care chiar merita

P/S: ...sau timisoara, why not?

stiu cum e in turneu ca na si eu am trupa and shit, dar chinuie-te o tzara:P

Unknown spunea...

ha...ha...

Unknown spunea...

ha...ha...

Unknown spunea...

mi-a placut foarte mult faza cu metrosexualul...mi-am adus aminte azi dimineata in metrou si am ras din nou...singura...Un pensionar s-a uitat la mine si a ridicat o spranceana..."tinerii din ziua de azi"

Prometeu spunea...

hmm.fiecare interpreteaza blogareala diferit.spre exemplu pe mine scrisul pe blog e ca scrisul intr-un jurnal.ma linisteste enorm.